top of page

Het aanleggen van de fysieke netwerk-infrastructuur, zoals bekabeling, wandgoten, patchkasten en diverse netwerkapparaten behoort ook tot ons werkgebied

Voor deskundig advies over hoe uw netwerk er uit zou moeten zien of waar er verbeteringen aan uw huidige systeem kunnen worden aangebracht kunt u vertrouwen op onze expertise.

Voor het beheren van uw netwerk, waaronder servers, printers, verbindingen, routers en beveiliging bent u bij WillyWare ICT Services aan het juiste adres.

Voor onderhoud aan al uw systemen kunt u bij WillyWare ICT Services terecht. 
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om contracten af te sluiten in verschillende vormen, zodat wij bijvoorbeeld maandelijks onderhoud aan uw systeem plegen.

WillyWare ICT Services kan ook uw backup controleren. Indien de backup dan niet loopt zoals gepland, zult u daar dan zo spoedig mogelijk over bericht worden om daarna adequaat actie te kunnen ondernemen.

Bij ons kunt u ook terecht voor pc's, laptops, printers, servers, netwerk- en overige randapparatuur.

Wij leveren dit op aanvraag.
Uiteraard kunnen wij ook de installatie hiervan voorzien. Ook van apparatuur die wij niet zelf geleverd hebben.

Wij bieden diverse ondersteuning op allerlei ICT gebieden. Dit kan telefonisch zijn, via e-mail, een bezoek aan uw bedrijf of via beheer op afstand via internet.

Om het beste rendement en de beste prestaties van uw computers of laptops te verkrijgen is het belangrijk regelmatig en goed systeembeheer te toe te passen. Dit is ook iets waar WillyWare ICT Services u mee van dienst kan zijn.​

bottom of page