top of page

Projecten gerealiseerd door WillyWare ICT Services

Sinds de oprichting van het bedrijf zijn er natuurlijk diverse opdrachten uitgevoerd.
Hieronder staan een aantal van onze klanten waarbij de nodige zaken aan de ICT infrastructuur door ons zijn uitgevoerd.
Mocht u graag wat "inside information" over onze prestaties en manier van werken willen vergaren, dan kunt u natuurlijk ook deze bedrijven als referentie benaderen.

De Kruijf Financiële Diensten

Een klant waar WillyWare ICT Services een volledige netwerkinrichting heeft verzorgd, is De Kruijf Financiële Diensten. De Kruijf Financiële Diensten is een bedrijf met diverse expertises in de financiële sector, zoals hypotheken, pensioenen, financiële planning en assurantiën.

"Al geruime tijd verzorgt WillyWare op zeer professionele wijze de ICT bij ons.
Het inlevingsvermogen en proactief meedenken zorgen ervoor dat de samenwerking als zeer prettig te beschrijven is. Zeer complexe ICT zaken weten zij altijd in goede banen te leiden. Gelukkig heb ik meer verstand van verzekeren!"

Sieger de Kruijf, directeur De Kruijf Financiële Diensten

KOP bv

KOP ontwerpt en bouwt stands voor haar klanten op internationale vak- en consumentenbeurzen. In zowel ontwerp als realisatie staat altijd het beursrendement van de klant voorop.

"In de groei en voortdurende wens naar professionalisering van ons bedrijf en dienstverlening, is een partner als WillyWare voor ons onmisbaar! WillyWare snapt onze behoefte waar het gaat om optimale ondersteuning, het pro-actief en kostenbewust meedenken, maar bovenal zorgdragen dat ICT ons proces optimaal ondersteunt en geen blok aan het been wordt!" 

Marius Bos, directeur KOP bv

Thebalux bv

Thebalux is producent van een breed programma badkamermeubelen, van tijdloos tot modern design. De badmeubelen worden tentoongesteld in ruim 600 sanitairspeciaalzaken in Nederland, België, Engeland en Duitsland. Alle badkamermeubelen worden in Nederland geproduceerd op diverse locaties.​

"Veel bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een goed functionerend computernetwerk. WillyWare ICT Services verzorgt al geruime tijd het systeem- en netwerkbeheer voor Thebalux. Wij zijn zeer tevreden over de flexibele en kostenbesparende werkwijze van WillyWare."

Robert Zonderman, Thebalux bv

bottom of page