top of page


Informatie over het bedrijf


WillyWare ICT Services is een jong bedrijf dat ICT diensten levert aan voornamelijk het MKB, maar ook aan particulieren.
Het bedrijf is 4 september 2008 opgericht.

WillyWare ICT Services houdt zich bezig met allerlei zaken op ICT gebied. Van het adviseren over pc's, laptops, servers en hele netwerken tot het oplossen van problemen, het leveren van hard- en software en het installeren van systemen en aanleggen van netwerken.

 

WillyWare ICT Services levert tegen een scherpe prijs beheer van uw systeem

Als ondernemer beseft u dat professioneel systeembeheer belangrijk is om uw bedrijf goed te laten fuctioneren. Maar als u zelf een systeembeheerder in dienst zou nemen, kost u dat veel geld.
U kunt veel voordeliger uit zijn door WillyWare ICT Services uw systeem te laten beheren. Een groot gedeelte van dit beheer hoeft ook vaak niet meer te gebeuren bij uw bedrijf op lokatie. WillyWare ICT Services biedt u een combinatie van flexibiliteit en betrouwbaarheid om ook op afstand uw systeem te kunnen ondersteunen.

WillyWare ICT Services levert al haar diensten tegen een zeer scherpe prijs. U kunt zelfs bij ons op deze scherpe prijzen nog meer besparen door een onderhoudscontract af te sluiten, zodat wij bijvoorbeeld maandelijks uw systeem aan een controle onderwerpen.
Mocht u hier meer over willen weten dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

bottom of page